Combibaan Hengelo

Combibaan Hengelo is een Schaatsbaan gelegen aan Van Alphenstraat 17 in Hengelo.

Meer informatie over Combibaan Hengelo in Hengelo

Combibaan Hengelo is een skeeler- en natuurijsbaan gelegen in het prachtige landschapspark het Weusthag. Het ijs op de baan ligt er prachtig bij en het is gezellig druk. Vanaf donderdag 15 december 10:00 uur is de combibaan open voor alle schaatsers. Het clubhuis wordt opgeknapt, waarbij de kozijnen zijn geschilderd en de buitenkant van het clubhuis een mooi blauw kleurtje heeft gekregen. Het onderhoudsteam heeft de combibaan wedstrijdklaar gemaakt en ook tijd besteed aan het natuurijs. Helaas is er ook droevig nieuws, namelijk het overlijden van Ben Rouweler. De combibaan is te huur en er worden ook schaatsen verhuurd. Verder is er nog een video gemaakt van het natuurijs in januari 2017. Het adres van Combibaan Hengelo is Van Alphenstraat 17, 7556 JT Hengelo.

Wil je weten wat Combibaan Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Combibaan Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Combibaan Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Combibaan Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Combibaan Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Combibaan Hengelo

Bezoekers bekeken ook