Compact Rijopleidingen

Compact Rijopleidingen is een Rijschool gelegen aan Molenstraat 20 in Hengelo.

Meer informatie over Compact Rijopleidingen in Hengelo

Compact Rijopleidingen is een rijschool in Twente met een hoog slagingspercentage. Ze bieden rijlessen aan voor zowel schakelauto's als automaten, en het is mogelijk om in termijnen te betalen. De rijschool gelooft in kwaliteit en een goede dienstverlening staat altijd centraal. Ze bieden ook theoriemateriaal, oefentrainingen en proefexamens aan via hun webshop. De rijlessen worden veilig uitgevoerd volgens de richtlijnen van het RIVM. Er zijn verschillende lespakketten beschikbaar met prijzen variërend van €940 tot €2310. De rijschool heeft positieve reviews waarin wordt benadrukt dat de instructeurs vriendelijk, behulpzaam en flexibel zijn. Ze bieden ook opfriscursussen aan en je kunt direct starten met je theorie bij Compact Rijopleidingen. Het adres van de rijschool is Molenstraat 20, 7551 DC Hengelo.

Wil je weten wat Compact Rijopleidingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Compact Rijopleidingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Compact Rijopleidingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Compact Rijopleidingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Compact Rijopleidingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Compact Rijopleidingen

Bezoekers bekeken ook