COMPUTER REPARATIE BORNE

COMPUTER REPARATIE BORNE is een Computerreparatie gelegen aan Brederostraat 236 in Hengelo.

Meer informatie over COMPUTER REPARATIE BORNE in Hengelo

Welkom bij Computer Reparatie Borne, waar wij al 15 jaar betrouwbare en betaalbare ICT diensten aanbieden voor iedereen. Wij gaan nu verder onder de naam Bredero-IT. Binnen enkele seconden word je doorgestuurd naar onze nieuwe website. Als je na 10 seconden de website niet ziet, kan je hier klikken. Je kan altijd contact met ons opnemen, wij helpen je graag. Ons telefoonnummer is 074-2470420. Wij zijn onderdeel van Bredero-IT en ons e-mailadres is info@computerreparatieborne.nl. Ons correspondentieadres is Postbus 843, 7550 AV Hengelo OV en ons bezoekadres is Brederostraat 236, 7552 KH Hengelo OV (op afspraak). Bredero-IT biedt computerhulp aan huis in de regio Hengelo, inclusief computerreparaties. Wij leveren ook op maat gemaakte PC-systemen en bieden gratis advies. Er zijn geen voorrijkosten in Hengelo.

Wil je weten wat COMPUTER REPARATIE BORNE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van COMPUTER REPARATIE BORNE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij COMPUTER REPARATIE BORNE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je COMPUTER REPARATIE BORNE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar COMPUTER REPARATIE BORNE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. COMPUTER REPARATIE BORNE

Bezoekers bekeken ook