Contrast Huisartsen

Contrast Huisartsen is een Huisarts gelegen aan Geerdinksweg 153 in Hengelo.

Meer informatie over Contrast Huisartsen in Hengelo

Welkom op de website van Huisartsengroep Contrast. Zij bieden de mogelijkheid om een eigen gezondheidsportaal te openen via MijnGezondheid.net of een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO). De huisartsengroep bestaat uit zes huisartsen die werkzaam zijn in het gebouw "de Brug" op het terrein van de Ziekenhuisgroep Twente in Hengelo. De website is 24/7 toegankelijk en het regelmatig bezoeken ervan houdt u op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de groep. Het is belangrijk om de site toe te voegen aan uw favorieten. In het gezondheidscentrum is het niet mogelijk om uw scootmobiel te gebruiken vanwege de krappe gangen, maar u kunt deze parkeren bij binnenkomst. Rolstoelen zijn beschikbaar in de centrale hal en bij de apotheek kunt u hulp krijgen. Huisarts K. Hannink gaat met zwangerschapsverlof vanaf 28 augustus tot januari. Haar praktijk wordt waargenomen door collega's Minke Nijdam en twee anderen. In de praktijk van huisarts P. Vedder komt Joanne Wes werken op dinsdag en vrijdag. Vedder zal nog aanwezig zijn op maandag, woensdag en donderdag. Wes zal de praktijk overnemen per 1 juli 2024. Medisch Centrum de Brug biedt een breed scala aan medische zorg en is gevestigd op het Gezondheidspark in Hengelo.

Wil je weten wat Contrast Huisartsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Contrast Huisartsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Contrast Huisartsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Contrast Huisartsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Contrast Huisartsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Contrast Huisartsen

Bezoekers bekeken ook