Corpus Milon Clubs Hengelo

Corpus Milon Clubs Hengelo is een Sportschool gelegen aan Smutsstraat 41 in Hengelo.

Meer informatie over Corpus Milon Clubs Hengelo in Hengelo

Bij Corpus Milon Clubs kun je afvallen met de Milon Cirkel. Deelname aan "de Afslankchallenge" gedurende 6 weken garandeert je afslankresultaat. Deze trainingsmethode is speciaal ontwikkeld voor mensen die lang niet hebben gesport en geen conditie hebben. Veel mensen hebben in het verleden lidmaatschap bij een sportschool gehad, maar konden zichzelf niet motiveren en eindigden als sponsor van de club. Bij Milon trainingen zijn er volledig geautomatiseerde apparaten die door de coach worden ingesteld op de juiste bewegingsuitslag en trainingsintensiteit. Corpus Milon Clubs biedt een alternatief voor de gewone sportschool en is bedoeld voor mensen die niet van sporten houden. De training duurt slechts 35 minuten per sessie en je wordt gecoacht, gemotiveerd en gestimuleerd. Corpus Milon Clubs biedt ook gratis proeftrainingen aan.

Wil je weten wat Corpus Milon Clubs Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Corpus Milon Clubs Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Corpus Milon Clubs Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Corpus Milon Clubs Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Corpus Milon Clubs Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Corpus Milon Clubs Hengelo

Bezoekers bekeken ook