CrossFit 074

CrossFit 074 is een Fitnessprogramma gelegen aan Haaksbergerstraat 59 in Hengelo.

Meer informatie over CrossFit 074 in Hengelo

CrossFit 074 is een fitnesscentrum in Hengelo dat verschillende programma's en lessen aanbiedt, waaronder CrossFit, personal training, yoga en voedingsadvies. Het doel van CrossFit is om een gezonde levensstijl te bevorderen door middel van veilige en effectieve lichaamsbeweging en gezonde voeding. Het programma is geschikt voor zowel beginners als ervaren sporters. Het fitnesscentrum heeft een vast rooster met verschillende trainingsuren en biedt verschillende lidmaatschapsopties aan, variërend van maandabonnementen tot strippenkaarten en drop-in sessies. Voor meer informatie of een rondleiding op de locatie van CrossFit 074 kan er contact worden opgenomen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat CrossFit 074 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CrossFit 074 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CrossFit 074? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CrossFit 074 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar CrossFit 074 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CrossFit 074

Bezoekers bekeken ook