CrossFit Hengelo

CrossFit Hengelo is een Sportschool gelegen aan Lintelerweg 26 in Hengelo.

Meer informatie over CrossFit Hengelo in Hengelo

CrossFit Hengelo is een CrossFit box die is opgericht met als doel een gemeenschap te creëren waar mensen samen kunnen trainen en successen kunnen behalen. CrossFit is gericht op het verbeteren van uithoudingsvermogen, kracht, conditie, flexibiliteit, snelheid, coördinatie, wendbaarheid, evenwicht en nauwkeurigheid door middel van gevarieerde workouts met functionele bewegingen. Elke training is anders en varieert in oefeningen, herhalingen, gewichten en duur, waardoor snelle resultaten worden behaald. De trainingen zijn gericht op functioneel bewegen en maken gebruik van verschillende apparatuur zoals kettlebells, medicine balls, halterstangen en springtouwen. Een training bestaat uit een warming-up, techniek-uitleg, krachttraining en een WOD (Workout Of the Day). Het niveau van de training kan worden aangepast aan het individu en iedereen kan meedoen, ongeacht het fitnessniveau. Techniek is belangrijk en het is nodig om regelmatig te trainen om fit en sterk te worden. CrossFit Hengelo biedt ook Olympisch gewichtheffen, atletiek en gymnastiek aan om een complete fitheid te bereiken.

Wil je weten wat CrossFit Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CrossFit Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CrossFit Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CrossFit Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar CrossFit Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CrossFit Hengelo

Bezoekers bekeken ook