Curry Fusion Hengelo: Indian-Asian Curries & Grill - Takeaway Catering Bezorgservice

Curry Fusion Hengelo: Indian-Asian Curries & Grill - Takeaway Catering Bezorgservice is een Indiaas restaurant gelegen aan Castorweg 374 in Hengelo.

Meer informatie over Curry Fusion Hengelo: Indian-Asian Curries & Grill - Takeaway Catering Bezorgservice in Hengelo

Bij Curry Fusion kunt u genieten van heerlijke Indiase en Aziatische gerechten. Ze bieden seizoenspecials aan, zoals de Herfst Curry met herfstgroenten. Daarnaast hebben ze elke maand een nieuw maandmenu. Voor de maand oktober is het Jhal Menu voor 2 personen met onder andere Lamb Samosa, Jeera Aloo en Madras Kip. Ook hebben ze een uitgebreide selectie aan voorgerechten, zoals gefrituurde pasteitjes met groenten en aardappel. Bijgerechten zijn onder andere gebakken champignons en gebakken aardappelstukjes met komijn in een currysaus. Ze hebben ook een ruime keuze aan vegetarische gerechten, zoals verse spinazie met Indiase kaas en diverse groenten met citroengras en kokosroom in gele currysaus. Uit de Tandoor oven komen heerlijke grillgerechten, zoals gegrilde stukjes kipfilet en lamsvlees. Ze bieden ook verschillende curryspecialiteiten aan, zoals een exotische curry mix met kousenband en aardappel. Naast het eten kunt u ook verschillende dranken bestellen, zoals Coca Cola, Fanta en Maaza Mango. Druk op de groene knop om door te gaan met bestellen.

Wil je weten wat Curry Fusion Hengelo: Indian-Asian Curries & Grill - Takeaway Catering Bezorgservice verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Curry Fusion Hengelo: Indian-Asian Curries & Grill - Takeaway Catering Bezorgservice of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Curry Fusion Hengelo: Indian-Asian Curries & Grill - Takeaway Catering Bezorgservice? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Curry Fusion Hengelo: Indian-Asian Curries & Grill - Takeaway Catering Bezorgservice het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Curry Fusion Hengelo: Indian-Asian Curries & Grill - Takeaway Catering Bezorgservice reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Curry Fusion Hengelo: Indian-Asian Curries & Grill – Takeaway Catering Bezorgservice

Bezoekers bekeken ook