Dacia Hengelo Munsterhuis

Dacia Hengelo Munsterhuis is een Dacia dealer gelegen aan Goudstraat 31 in Hengelo.

Meer informatie over Dacia Hengelo Munsterhuis in Hengelo

In de wereld van auto's wordt segmentatie gebruikt om voertuigen onder te verdelen op basis van verschillende eigenschappen, zoals grootte, prijsklasse, doelgroep en functies. Dacia is een liefhebber van het buitenleven en introduceert de nieuwe uitvoering Extreme voor de Spring. Daarnaast hebben ze ook het handige multimediasysteem Media Control, dat zorgt voor volledige integratie tussen jou en je Dacia. Met de verlengde garantie profiteer je nu van maar liefst vijf jaar garantie op de Jogger HYBRID 140 en alle modellen met een ECO-G (LPG) motor. Verder bieden ze ook de populaire modellen Sandero, Sandero Stepway, Duster en Spring aan. Daarnaast hebben ze ook een 50/50 Deal, waarbij je de helft van je Dacia nu betaalt en de andere 50% in maandelijkse termijnen kunt aflossen tegen een rentetarief van 2,9%.

Wil je weten wat Dacia Hengelo Munsterhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dacia Hengelo Munsterhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dacia Hengelo Munsterhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dacia Hengelo Munsterhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Dacia Hengelo Munsterhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dacia Hengelo Munsterhuis

Bezoekers bekeken ook