Dames- en Herenkapsalon Leus Hengelo(O) B.V.

Dames- en Herenkapsalon Leus Hengelo(O) B.V. is een Kapper gelegen aan Breemarsweg 548 in Hengelo.

Meer informatie over Dames- en Herenkapsalon Leus Hengelo(O) B.V. in Hengelo

Kapsalon LEUS heet alle klanten van Cuttingedge van harte welkom in hun salons. Ze hebben 3 vestigingen in Hengelo en bieden haarstyling aan voor dames, heren en kinderen. De professionele kapsters nemen de tijd om naar de wensen van de klant te luisteren en advies te geven over de beste kapselkeuze. Ze hebben kleurspecialisten die het haar in elke gewenste kleur kunnen verven en advies kunnen geven over welke haarkleur het beste bij de huidskleur past. Het maken van een afspraak kan telefonisch of online. De contactgegevens van de salons worden vermeld aan het einde van de tekst.

Wil je weten wat Dames- en Herenkapsalon Leus Hengelo(O) B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dames- en Herenkapsalon Leus Hengelo(O) B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dames- en Herenkapsalon Leus Hengelo(O) B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dames- en Herenkapsalon Leus Hengelo(O) B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Dames- en Herenkapsalon Leus Hengelo(O) B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dames- en Herenkapsalon Leus Hengelo(O) B.V.

Bezoekers bekeken ook