De avond Bijzondere geschenken

De avond Bijzondere geschenken is een Cadeauwinkel gelegen aan Opaalstraat 5 in Hengelo.

Meer informatie over De avond Bijzondere geschenken in Hengelo

Bij Rawa Geschenken vind je bijzondere moerenbeeldjes, handgemaakte glaskunst, metalen muurdecoraties en de grootste collectie bronzen beeldjes. Naast de online winkel kun je ook een bezoek brengen aan hun fysieke winkel in Hengelo. Daar kun je onder andere handgeschilderde wijnglazen, luxe geurkaarsen en andere producten bekijken. Alles wordt gratis ingepakt en verzekerd verstuurd, met garantie op de hele producten. Je kunt een bezoek aan de winkel plannen via Whatsapp of telefonisch contact opnemen. De openingstijden zijn echter alleen op afspraak en in de periode van 28 september tot 6 oktober worden er geen pakketten verstuurd. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen. Het aanmaken van een account heeft vele voordelen.

Wil je weten wat De avond Bijzondere geschenken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De avond Bijzondere geschenken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De avond Bijzondere geschenken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De avond Bijzondere geschenken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar De avond Bijzondere geschenken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De avond Bijzondere geschenken

Bezoekers bekeken ook