De Blaker exclusief Hengelo

De Blaker exclusief Hengelo is een Winkel gelegen aan Brinkstraat 16A in Hengelo.

Meer informatie over De Blaker exclusief Hengelo in Hengelo

Eindelijk zijn de drie nieuwe kleuren van het Montana kastensysteem beschikbaar. Deze kleuren geven een warme sfeer aan de kamer en blijven altijd mooi. Het meubel kan op verschillende manieren geplaatst worden, waardoor het gemakkelijk verplaatst kan worden. Montana meubels zijn niet alleen mooi, maar ook milieuvriendelijk. Ze worden gemaakt van MDF met een EU Ecolabel en er worden alleen kleuren op waterbasis gebruikt. De nieuwe kleuren van Montana, Ruby, Acacia en Clay, zijn rustig en comfortabel en spelen met het zonlicht gedurende de dag. Als je interesse hebt in een Montana meubel, kun je terecht in de showroom in Enschede. Daarnaast heeft Louis Poulsen een grote collectie buitenverlichting die zowel online als in de showroom te koop is. Deze lampen zijn niet alleen esthetisch mooi, maar ook technisch hoogstaand. Ze zijn goed bestand tegen weersomstandigheden en hebben een hoge IP-classificatie. Louis Poulsen heeft ook aandacht besteed aan waterbestendigheid en heeft hoogwaardige rubber afdichtingen gebruikt. Daarnaast hebben de lampen geïntegreerde ledverlichting. Er zijn verschillende soorten lampen beschikbaar, waaronder bolderlampen en sokkellampen. Deze lampen geven je tuin karakter en sfeer.

Wil je weten wat De Blaker exclusief Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Blaker exclusief Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Blaker exclusief Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Blaker exclusief Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar De Blaker exclusief Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Blaker exclusief Hengelo

Bezoekers bekeken ook