De Broodbode Meijersweg Hengelo

De Broodbode Meijersweg Hengelo is een Broodjeswinkel gelegen aan Meijersweg 13 in Hengelo.

Meer informatie over De Broodbode Meijersweg Hengelo in Hengelo

In Hengelo vind je de Broodbode aan de Meijersweg 13 op de Esrein. Naast een gezellige zitgelegenheid, kun je hier ook je belegde broodjes afhalen. Daarnaast is het mogelijk om je broodjes of lunch te laten bezorgen in Hengelo, Delden en Borne. Bestellen is eenvoudig en als je voor 11 uur 's ochtends bestelt, worden de broodjes nog dezelfde dag thuisbezorgd. Ook bieden ze de mogelijkheid om een ontbijtarrangement te laten bezorgen voor bedrijven, vanaf minimaal 10 personen. De openingstijden van de Broodbode zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 15:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur. Bezorging is mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 11:00 en 13:00 uur.

Wil je weten wat De Broodbode Meijersweg Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Broodbode Meijersweg Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Broodbode Meijersweg Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Broodbode Meijersweg Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar De Broodbode Meijersweg Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Broodbode Meijersweg Hengelo

Bezoekers bekeken ook