de bruijn schilderwerken

de bruijn schilderwerken is een Schilder gelegen aan HB, Haaksbergerstraat 27 in Hengelo.

Meer informatie over de bruijn schilderwerken in Hengelo

Sander de Bruijn, eigenaar van De Bruijn Schilderwerken, is een flexibel en kleurrijk bedrijf dat gespecialiseerd is in schilderwerk. Met zijn jarenlange ervaring kan hij het werk de aandacht geven die het verdient. Het bedrijf voert diverse werkzaamheden uit, zoals binnen- en buitenschilderwerk, wandafwerking, glas in lood en beglazing. Goed buitenschilderwerk verlengt de levensduur van de gevelelementen van een woning, terwijl wandafwerking zorgt voor een nieuwe uitstraling van een ruimte. Glas in lood geeft een bijzondere sfeer aan een interieur en beglazing kan in verschillende soorten worden aangeboden. De Bruijn Schilderwerken heeft ook verschillende projecten uitgevoerd, zoals het verven van een badkamer en het repareren van een kozijn met houtrot. Klanten zijn tevreden over het professionele en snel geleverde werk van De Bruijn Schilderwerken.

Wil je weten wat de bruijn schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van de bruijn schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij de bruijn schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de bruijn schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar de bruijn schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. de bruijn schilderwerken

Bezoekers bekeken ook