De Computerman Twente

De Computerman Twente is een Computerreparatie gelegen aan Turbinestraat 59 in Hengelo.

Meer informatie over De Computerman Twente in Hengelo

Vanaf maandag 26-6-2023 is De Computerman Twente te vinden aan de Piet Heinstraat 81 in Hengelo. Ze zijn gespecialiseerd in reparaties, installaties en onderhoud van zowel hardware als software. Ze helpen graag met problemen zoals een niet werkende computer, een trage computer, schade aan de computer, een crash, een virus of de behoefte aan een nieuw programma. Ze staan bekend om hun snelle en persoonlijke service, waarbij ze voldoende tijd nemen om het probleem en mogelijke oplossingen te bespreken. Het onderzoek vooraf is gratis en vrijblijvend. Ze zijn een voordeelpartner van de Ledenservice van Carintreggeland, waarbij leden 10% korting ontvangen op de service. Ze leveren ook nieuwe en gereviseerde laptops en desktops onder de naam Easy Computershop. Het is mogelijk om apparatuur op te laten halen en te brengen. Klanten zijn tevreden en je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om altijd up-to-date te blijven.

Wil je weten wat De Computerman Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Computerman Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Computerman Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Computerman Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar De Computerman Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Computerman Twente

Bezoekers bekeken ook