De Dondersteen Spellenspeciaalzaak

De Dondersteen Spellenspeciaalzaak is een Speelgoedwinkel gelegen aan Wemenstraat 18 in Hengelo.

Meer informatie over De Dondersteen Spellenspeciaalzaak in Hengelo

Bij De Dondersteen, dé speciaalzaak in Twente, vind je alles wat je nodig hebt voor gezelschapsspellen, cardgames, speelgoed, puzzels, kinderboeken en educatieve materialen. Ze hebben meer dan 7.000 spellen op voorraad en bieden gratis verzending bij bestellingen vanaf €45. In de winkel kun je terecht voor gezellige bordspellen, Pokémon TCG, kinderboeken, hobby en creatieve materialen, puzzels en outletproducten. De Dondersteen heeft ook een selectie van best verkochte producten en biedt verschillende voordelen, zoals persoonlijk advies van experts, gratis verzending, 7 dagen per week geopend en 24 dagen bedenktijd. Daarnaast testen ze nieuwe producten voordat ze deze aan hun collectie toevoegen. De winkel is opgericht in 2010 met als doel mensen meer met elkaar aan tafel te krijgen en heeft sinds 2020 ook een grote collectie kinderboeken om kinderen aan het lezen te krijgen. Ze bieden persoonlijk advies, demo spellen in de winkel en organiseren leuke evenementen. De Dondersteen heeft veel tevreden klanten en werkt samen met populaire merken, maar zoekt altijd naar een perfecte match voor de wensen van hun klanten.

Wil je weten wat De Dondersteen Spellenspeciaalzaak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Dondersteen Spellenspeciaalzaak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Dondersteen Spellenspeciaalzaak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Dondersteen Spellenspeciaalzaak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar De Dondersteen Spellenspeciaalzaak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Dondersteen Spellenspeciaalzaak

Bezoekers bekeken ook