De Frietkar

De Frietkar is een Snackbar gelegen aan Breemarsweg 56 in Hengelo.

Meer informatie over De Frietkar in Hengelo

Bij De Frietkar kun je terecht voor verse friet, snacks en ambachtelijke broodjes op locatie. Of je nu een verjaardag, bruiloft, jubileum of ander feestje hebt, De Frietkar komt graag langs. Ze zorgen voor vers en ambachtelijk eten, en streven naar volledige tevredenheid door hun arrangementen aan te passen aan jouw wensen. De Frietkar is onderdeel van Bourgondisch eten Twente en wordt gerund door Jan Hobbelink, die een 8 heeft gekregen in de AD Nationale Friettest. Ze bieden echte friet in een puntzak met saus naar keuze, en kunnen het assortiment uitbreiden met snacks, ambachtelijke broodjes, softijs, schepijs en/of frozen yoghurt met vers fruit. Of je nu een feestje thuis, op het werk, bij een vereniging of club hebt, De Frietkar is een leuke oplossing om al je gasten van lekker eten te voorzien. Neem contact met hen op voor meer informatie.

Wil je weten wat De Frietkar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Frietkar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Frietkar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Frietkar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar De Frietkar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Frietkar

Bezoekers bekeken ook