de Hartog

de Hartog is een Huisarts gelegen aan Lijsterweg 37 in Hengelo.

Meer informatie over de Hartog in Hengelo

Huisartsenpraktijk Lijsterweg in Hengelo heet iedereen welkom op hun website. Ze willen met deze webpagina's hun patiënten beter informeren over de praktijk. Vanaf 1 november 2021 nemen ze geen nieuwe patiënten meer aan. Op de website is alle informatie te vinden over de praktijk, openingstijden en waarneming buiten openingstijden. Daarnaast worden er maatregelen genomen met betrekking tot het coronavirus. Bij verkoudheids- of griepklachten wordt verzocht om thuis te blijven en zo min mogelijk contact met anderen te hebben. Alleen mensen met een afspraak mogen naar de praktijk komen. Voor vragen over het coronavirus wordt verwezen naar thuisarts.nl of rijksoverheid.nl. Het team van de praktijk hoopt op begrip en medewerking van de patiënten om zo de kwetsbare patiënten te beschermen en de praktijk draaiende te houden.

Wil je weten wat de Hartog verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van de Hartog of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij de Hartog? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Hartog het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar de Hartog reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. de Hartog

Bezoekers bekeken ook