De Hengelose Sportduikers

De Hengelose Sportduikers is een Duikclub gelegen aan Lage Weide 3-5 in Hengelo.

Meer informatie over De Hengelose Sportduikers in Hengelo

De Hengelose Sport Duikers is een gezellige duikvereniging met een vrij karakter en ongedwongen sfeer. Ze bieden verschillende activiteiten aan in binnen- en buitenland en hebben altijd voldoende duikers aanwezig bij de clubactiviteiten. De vereniging beschikt over 7 enthousiaste instructeurs die opleidingen volgens het CMAS systeem geven. De duikvereniging is gevestigd in het Grasbroek in Bornebroek, waar ze een eigen plekje aan de waterkant hebben. Op vrijdagavonden wordt er na de duik gezellig een kampvuur aangestoken. In de winterperiode trainen ze in het Twentebad te Hengelo. Ze bieden ook verschillende opleidingen aan, zoals de 1* - Open Water Diver, de 2* - Advanced Open Water Diver en de 3* - Divemaster. Je kunt contact met hen opnemen via hun website.

Wil je weten wat De Hengelose Sportduikers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Hengelose Sportduikers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Hengelose Sportduikers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Hengelose Sportduikers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar De Hengelose Sportduikers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Hengelose Sportduikers

Bezoekers bekeken ook