De Koning Schilders

De Koning Schilders is een Schilder gelegen aan Hassinkweg 9 in Hengelo.

Meer informatie over De Koning Schilders in Hengelo

De tekst is een verzameling van verschillende informatie over het schildersbedrijf De Koning Schilders uit Hengelo. Ze hebben meer dan 100 jaar ervaring en bieden verschillende diensten aan, zoals raamdecoratie, behang, glas en vloerbedekking. Ze zijn ook een Luxaflex Selectdealer. Daarnaast hebben ze onlangs het VCA* certificaat verlengd en zijn ze tijdens de bouwvak gewoon open, zij het met een kleinere bezetting. Ze hebben ook een privacyverklaring toegevoegd vanwege de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Binnenkort zullen ze een elektrische bakfiets gebruiken voor hun schilderwerkzaamheden. Het contactinformatie van het bedrijf is ook vermeld.

Wil je weten wat De Koning Schilders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Koning Schilders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Koning Schilders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Koning Schilders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar De Koning Schilders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Koning Schilders

Bezoekers bekeken ook