De Loopbaandokter

De Loopbaandokter is een Coach gelegen aan Hamerstraat 10 in Hengelo.

Meer informatie over De Loopbaandokter in Hengelo

Merel Arts, ook wel bekend als de Loopbaandokter, is een studie- en loopbaancoach die jou begeleidt naar jouw droombaan. Ze biedt begeleiding bij studiekeuzes en loopbaanontwikkeling. Samen met Merel ga je op zoek naar jouw kwaliteiten, interesses en vaardigheden, om zo de juiste opleiding of baan te kiezen. Ze biedt ook begeleiding aan werknemers die meer uit hun werk willen halen, en aan werkgevers die hun werknemers willen helpen om op de juiste plek te zitten en verzuim te voorkomen. Merel haar werkwijze is gebaseerd op het ontdekken van ieders krachten en interesses. Ze vergelijkt haar werkwijze met leren fietsen: de cliënt fietst voorop en houdt de regie, terwijl Merel achter hen staat om te coachen en te adviseren. Ze biedt verschillende studiekeuzepakketten aan, variërend in prijs. Merel wordt enthousiast van mensen die durven hun leven te veranderen en voor zichzelf te kiezen. Haar passie is om mensen te coachen bij het maken van keuzes en hen te helpen hun talenten te ontdekken. Ben jij klaar om voor jezelf te kiezen? Neem dan contact op met Merel Arts en zet vandaag nog de stap in de juiste richting!

Wil je weten wat De Loopbaandokter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Loopbaandokter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Loopbaandokter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Loopbaandokter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar De Loopbaandokter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Loopbaandokter

Bezoekers bekeken ook