De Mandarijn

De Mandarijn is een Chinees restaurant gelegen aan Twekkelerweg 239 in Hengelo.

Meer informatie over De Mandarijn in Hengelo

Het Chinese restaurant De Mandarijn in Hengelo serveert gerechten gebaseerd op eeuwenoude culinaire tradities van de Chinese keuken. Het Chinese eten heeft een lange geschiedenis en is zeer veelzijdig vanwege de verschillende landbouwgebieden in het land. Op de menukaart staan dan ook authentieke Chinese gerechten. Het restaurant is geopend op feestdagen, zoals eerste en tweede paasdag, pinksterdag en kerstdag, en op oudejaarsavond. De openingstijden zijn van 12:00 tot 21:00 uur, behalve op oudejaarsavond, dan sluiten ze om 20:00 uur. Iedereen is van harte welkom om te komen genieten van de heerlijke Chinese gerechten.

Wil je weten wat De Mandarijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Mandarijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Mandarijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Mandarijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar De Mandarijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Mandarijn

Bezoekers bekeken ook