de marketing vakvrouw

de marketing vakvrouw is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Swammerdamstraat 3 in Hengelo.

Meer informatie over de marketing vakvrouw in Hengelo

Susanne van der Linden is een ervaren marketing en communicatie professional die jouw organisatie tijdelijk kan ondersteunen. Ze zet graag ideeën om in actie en helpt zo om de wensen en ideeën van jouw organisatie tot leven te brengen. Als tijdelijke communicatieadviseur, organisator, uitvoerder of partner in crime kan ze je helpen met marketing, communicatie of organisatie vraagstukken. Of het nu gaat om zwangerschapsverlof, een vacature die nog niet is ingevuld of werkzaamheden die moeten worden opgepakt, Susanne kan jouw organisatie ondersteunen. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied en is breed inzetbaar voor verschillende rollen en werkzaamheden, zoals marketeer, communicatieadviseur, organisator, creatief strateeg en sparringspartner. Neem contact op met De Marketing Vakvrouw om de mogelijkheden te bespreken en samen mooie dingen te doen.

Wil je weten wat de marketing vakvrouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van de marketing vakvrouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij de marketing vakvrouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de marketing vakvrouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar de marketing vakvrouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. de marketing vakvrouw

Bezoekers bekeken ook