De Technische Buurman

De Technische Buurman is een Computerreparatie gelegen aan Freudstraat 15 in Hengelo.

Meer informatie over De Technische Buurman in Hengelo

De Technische Buurman biedt technische hulp en oplossingen voor verschillende problemen. Ze bieden gratis onderzoek en zorgen voor veilig internet door het installeren van beveiligingssoftware. Daarnaast kunnen ze foto's, dia's, muziek en video's omzetten naar CD, DVD of externe harde schijf. Ze kunnen ook helpen met het organiseren van kabels achter de televisie en in de meterkast. De Technische Buurman komt graag bij mensen thuis voor vrijblijvend advies en rekent geen voorrijdkosten.

Wil je weten wat De Technische Buurman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Technische Buurman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Technische Buurman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Technische Buurman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar De Technische Buurman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Technische Buurman

Bezoekers bekeken ook