Dekens Schilderwerken

Dekens Schilderwerken is een Schilder gelegen aan Havenkade 60 in Hengelo.

Meer informatie over Dekens Schilderwerken in Hengelo

Dekens Schilderwerken is een schildersbedrijf dat in 2005 is opgericht door de eigenaar, na jarenlang in dienst te zijn geweest bij verschillende schildersbedrijven. Het bedrijf richt zich voornamelijk op binnen- en buitenschilderwerk van particuliere woningen en bedrijven in Hengelo en omgeving. Naast schilderen biedt het bedrijf ook diensten zoals behangen, glas en houtrenovatie. Bij het schilderen van particuliere woningen wordt extra aandacht besteed aan het minimaliseren van overlast en het maken van goede afspraken. Dekens Schilderwerken zorgt voor een persoonlijk contact en een nette en efficiënte werkwijze. Het bedrijf biedt één aanspreekpunt vanaf de offerte tot aan de oplevering van het werk en staat bekend om zijn flexibiliteit en duidelijke communicatie. De eigenaar kijkt uit naar een prettige samenwerking met de klant.

Wil je weten wat Dekens Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dekens Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dekens Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dekens Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Dekens Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dekens Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook