Dekkers Stoffen

Dekkers Stoffen is een Stoffenwinkel gelegen aan Koekoekweg 95 in Hengelo.

Meer informatie over Dekkers Stoffen in Hengelo

Je bent momenteel niet ingelogd en er zijn nog geen producten in je winkelwagen geplaatst. Bij Dekkers Stoffen kun je goedkope stoffen online kopen van hoge kwaliteit. Met meer dan 70 jaar ervaring in de textielindustrie bieden ze een uitgebreid assortiment aan. Ze streven naar kwaliteit en waarde en werken samen met gerenommeerde leveranciers. Of je nu een ervaren naaister bent of net begint, bij Dekkers Stoffen vind je inspiratie voor al je creatieve projecten. Klanttevredenheid staat voorop en het toegewijde team staat altijd klaar om te helpen. Ze willen graag een langdurige relatie met hun klanten opbouwen. Bekijk regelmatig hun website voor nieuwe en spannende stoffen. Begin vandaag nog je stoffenreis bij Dekkers Stoffen en laat je creativiteit de vrije loop. Voor vragen kun je contact opnemen via e-mail. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief om niets te missen. Als je nog geen account hebt, kun je er gemakkelijk een aanmaken.

Wil je weten wat Dekkers Stoffen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dekkers Stoffen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dekkers Stoffen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dekkers Stoffen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Dekkers Stoffen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dekkers Stoffen

Bezoekers bekeken ook