Dental Clinics Hengelo Boerhaavelaan

Dental Clinics Hengelo Boerhaavelaan is een Tandarts gelegen aan Boerhaavelaan 1 in Hengelo.

Meer informatie over Dental Clinics Hengelo Boerhaavelaan in Hengelo

Dental Clinics Hengelo - Boerhaavelaan is een tandartspraktijk die veel waarde hecht aan de kwaliteit van de zorg en het team. Ze bieden complete mondzorg voor het hele gezin, inclusief kindertandverzorging. Myriam Nijmeijer-Spit is gespecialiseerd in kindertandverzorging en zorgt ervoor dat kinderen stapsgewijs wennen aan de behandeling, zodat eventuele angst kan worden verminderd. Daarnaast richt Myriam zich ook op kinderen met een beperking of gedragsproblemen, jonge kinderen met veel gaatjes en kinderen met specifieke tandheelkundige afwijkingen of syndromen. Preventie en mondhygiëne zijn ook belangrijk in deze praktijk. Ze bieden mondverzorging en hulp bij het voorkomen van tandbederf en tandvleesaandoeningen. Daarnaast kunnen ze ook beugels plaatsen en werken ze samen met een orthodontiepraktijk in de buurt. Het is belangrijk om afspraken tijdig af te zeggen, anders worden er kosten in rekening gebracht.

Wil je weten wat Dental Clinics Hengelo Boerhaavelaan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dental Clinics Hengelo Boerhaavelaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dental Clinics Hengelo Boerhaavelaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dental Clinics Hengelo Boerhaavelaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Dental Clinics Hengelo Boerhaavelaan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dental Clinics Hengelo Boerhaavelaan

Bezoekers bekeken ook