DierenwinkelXL Jos ter Brugge

DierenwinkelXL Jos ter Brugge is een Dierenwinkel gelegen aan Oude Postweg 182 in Hengelo.

Meer informatie over DierenwinkelXL Jos ter Brugge in Hengelo

DierenwinkelXL.nl is een dierenspeciaalzaak in Hengelo die zowel online als in een fysieke winkel huisdierbenodigdheden verkoopt. Ze streven ernaar om alle producten die ze in de winkel hebben ook op hun website aan te bieden. Ze hebben een compleet assortiment voor honden, katten, knaagdieren, vogels, aquaristiek en hengelsport. Ze hebben bekende merken voor honden- en kattenvoer, evenals andere producten voor de verzorging van dieren. Daarnaast hebben ze ook een uitgebreide hengelsportafdeling. Ze bieden een assortiment aan van ruim 8.000 producten van goede kwaliteit en bieden een goede service en snelle levering. Verzending is gratis vanaf € 39,- en bestellingen kunnen kosteloos geretourneerd worden. Ze hebben producten voor een breed scala aan dieren, waaronder reptielen en knaagdieren. Bij DierenwinkelXL kunt u veilig en op verschillende manieren betalen. Sinds januari 2023 levert DierenwinkelXL geen zware zakgoedproducten meer buiten Nederland vanwege de hoge verzendkosten. De klantenservice is bereikbaar via e-mail en telefoon.

Wil je weten wat DierenwinkelXL Jos ter Brugge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DierenwinkelXL Jos ter Brugge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DierenwinkelXL Jos ter Brugge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DierenwinkelXL Jos ter Brugge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar DierenwinkelXL Jos ter Brugge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DierenwinkelXL Jos ter Brugge

Bezoekers bekeken ook