Dierspecialist Jordy

Dierspecialist Jordy is een Dierenwinkel gelegen aan Uitslagsweg 93-13 in Hengelo.

Meer informatie over Dierspecialist Jordy in Hengelo

Dierspecialist is dé dierspecialist voor jou en je huisdier, met altijd advies op maat en de beste acties. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve voedings-, speelgoed- en verzorgingsproducten voor onder meer honden, katten, vogels en andere huisdieren. Dierspecialist staat voor service, professionaliteit en oprechte liefde voor dieren en geeft specialistisch en persoonlijk advies. Ze bieden handige tips, weetjes en advies om jou en je huisdier te helpen en ondersteunen. Daarnaast hebben ze verschillende acties waar je van kunt profiteren. Dierspecialist heeft ook een eigen magazine, Dier&jij, vol met weetjes en deskundig advies. Ze bieden een uitgebreid assortiment met uiteenlopende merken, waaronder ook hun eigen huismerk.

Wil je weten wat Dierspecialist Jordy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dierspecialist Jordy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dierspecialist Jordy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierspecialist Jordy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Dierspecialist Jordy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dierspecialist Jordy

Bezoekers bekeken ook