DIFFERIT

DIFFERIT is een IT-consultancy gelegen aan Expolaan 50 in Hengelo.

Meer informatie over DIFFERIT in Hengelo

Wij bij AFAS creëren harmonie tussen mensen, processen en software. Onze klanten zijn enthousiast en we hebben vele projecten afgerond. Onze diensten omvatten support, advisering, implementatie, optimalisatie, training en Power BI. Ons team bestaat uit jonge professionals met expertise in verschillende vakgebieden. Als gecertificeerd AFAS Partner bieden wij een full service dienstverlening en gaan we verder dan alleen de technische oplossing. We integreren ook andere software om bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil je weten wat DIFFERIT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DIFFERIT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DIFFERIT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DIFFERIT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar DIFFERIT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DIFFERIT

Bezoekers bekeken ook