Dönerix Hengelo

Dönerix Hengelo is een Kebabzaak gelegen aan Burgemeester Jansenplein 44 in Hengelo.

Meer informatie over Dönerix Hengelo in Hengelo

Bij Donerix kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Na iedere bestelling kun je draaien aan het rad en kans maken op mooie prijzen. Ook verloot Foodticket iedere 6 maanden een nieuwe Toyota Aygo. Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, kun je het eten laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt direct online betalen met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Je kunt ook je bestelling afhalen. Bestel eenvoudig en snel op de website en je eten staat klaar op het door jou gekozen tijdstip. Ook hier kun je online betalen met iDEAL. Donerix is gevestigd aan het Burgemeester Jansenplein 44 in Hengelo. De bezorgtijden en afhaaltijden zijn niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Dönerix Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dönerix Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dönerix Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dönerix Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Dönerix Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dönerix Hengelo

Bezoekers bekeken ook