Dura Vermeer Bouw Hengelo

Dura Vermeer Bouw Hengelo is een Aannemer gelegen aan Bosmaatweg 60 in Hengelo.

Meer informatie over Dura Vermeer Bouw Hengelo in Hengelo

Dura Vermeer Bouw Hengelo is een ontwikkelende bouwer met een sterke focus op duurzaamheid en het goede doen. Ze hebben 167 jaar ervaring en innovatie en voelen als een familiebedrijf. Ze willen gebieden, projecten en gebouwen creëren waar mensen gezonder en gelukkiger zijn. Duurzame samenwerking staat voorop, waarbij ze samen plannen maken, kennis delen en innoveren. Ze hebben verschillende vacatures openstaan en benadrukken dat hun kracht ligt bij hun gemotiveerde medewerkers. Ze bieden verschillende functies aan, zoals projectmanager, werkvoorbereider, uitvoerder en timmerman. Het hoofdkantoor van Dura Vermeer Bouw is gevestigd in Rotterdam.

Wil je weten wat Dura Vermeer Bouw Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dura Vermeer Bouw Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dura Vermeer Bouw Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dura Vermeer Bouw Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Dura Vermeer Bouw Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dura Vermeer Bouw Hengelo

Bezoekers bekeken ook