E-bikecenter.nl

E-bikecenter.nl is een Fietsenwinkel gelegen aan Pasmaatweg 40 in Hengelo.

Meer informatie over E-bikecenter.nl in Hengelo

Leenders Bike Totaal is een grote fietsenwinkel in Hengelo met een breed assortiment aan fietsen, e-bikes, racefietsen, mountainbikes en elektrische bakfietsen. Ze hebben ook een eigen testbaan waar je meer dan 300 demofietsen kunt uitproberen en advies kunt krijgen van deskundige adviseurs. Naast de fysieke winkel bieden ze ook de mogelijkheid om online een fiets te bestellen. Op de eerste verdieping van de winkel vind je het e-bike center met een uitgebreid aanbod aan elektrische fietsen van verschillende topmerken. Ze hebben ook een groot aanbod aan e-mountainbikes van bekende merken. Daarnaast hebben ze een outlet waar je afgeprijsde fietsen kunt vinden. In de werkplaats wordt er hard gewerkt om de fietsen in perfecte staat te houden.

Wil je weten wat E-bikecenter.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van E-bikecenter.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij E-bikecenter.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je E-bikecenter.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar E-bikecenter.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. E-bikecenter.nl

Bezoekers bekeken ook