Eastpro Sporting Goods

Eastpro Sporting Goods is een Sportwinkel gelegen aan Oldenzaalsestraat 203-3 in Hengelo.

Meer informatie over Eastpro Sporting Goods in Hengelo

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst. De website biedt verschillende categorieën aan, waaronder Under Armour Performance Wear en Official supplier of the WBSC Europe. Er zijn verschillende producten beschikbaar in de categorieën Handschoenen, Schoenen, Slowpitch, Knuppels, Accessoires, Tassen, Kleding en Hout. Daarnaast worden er ook nieuwe producten aangeboden, zoals de Boombah 8020 Advanced Fielding Glove en de Boombah Veloci GR Fastpitch Glove. Op de blog van de website wordt informatie gegeven over het kiezen van de juiste honkbalhandschoen. Het bedrijf Boombah, opgericht in 2003, biedt een breed assortiment aan honkbal- en softbalmateriaal. Eastpro Sporting Goods is een online en fysieke winkel waar klanten terecht kunnen voor hun honkbal- en softbalmateriaal. Het bedrijf biedt merken aan zoals Boombah, Richardson Caps, Macron, Under Armour, Wilson, Easton en Mizuno. Klanten kunnen zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Wil je weten wat Eastpro Sporting Goods verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eastpro Sporting Goods of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eastpro Sporting Goods? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eastpro Sporting Goods het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Eastpro Sporting Goods reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eastpro Sporting Goods

Bezoekers bekeken ook