Een Programmeur

Een Programmeur is een Softwarebedrijf gelegen aan Brasemstraat 4 in Hengelo.

Meer informatie over Een Programmeur in Hengelo

Wij bieden technische expertise op verschillende gebieden aan. Onze diensten omvatten procesautomatisering, softwareconcepten, add-on ontwikkeling en API ontwikkeling. Onze expertise is gebaseerd op scholing en ervaring, met specifieke kennis op het gebied van webontwikkeling. We zijn gespecialiseerd in PHP, C#, JAVA, HTML, CSS en JAVASCRIPT, en bieden ook responsive design en minimal dataverkeer oplossingen aan. Daarnaast bieden we servicegerichte diensten aan, zoals het ontwikkelen en koppelen van API's en het crawlen van gegevens. We hebben ook expertise op het gebied van mobiele applicaties, met een focus op marketing in de Play Store en platformonafhankelijkheid. Voor desktopapplicaties maken we gebruik van C#, JAVA en Office 365, met krachtige softwaremogelijkheden. We hebben ook enkele cases, zoals WebsiteAanbieder.nl en HetDashboard.nl, waarin we een kijkje in de keuken geven. Neem snel contact met ons op voor een antwoord binnen één werkdag.

Wil je weten wat Een Programmeur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Een Programmeur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Een Programmeur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Een Programmeur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Een Programmeur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Een Programmeur

Bezoekers bekeken ook