Eetcafé De Blauwe Engel

Eetcafé De Blauwe Engel is een Eetcafé gelegen aan Burgemeester Jansenplein 18 in Hengelo.

Meer informatie over Eetcafé De Blauwe Engel in Hengelo

Eetcafé de Blauwe Engel is een café in het centrum van Hengelo waar je kunt genieten van een lunch of diner. Ze hebben een ruim aanbod aan bieren, zowel van de tap als op de fles. Daarnaast bieden ze ook arrangementen aan, zoals High Wine, High Beer en High Gin, waarbij je kunt genieten van wijn, speciaal bier of gin tonics, samen met brood, hapjes en bittergarnituur. Voor groepen van vier of meer personen is er het Sharing Dinner concept, waarbij je verschillende kleine gerechten kunt delen. Het café is ook beschikbaar voor zaalverhuur, met een minimum van 60 personen. Op het menu staan onder andere schnitzels, saté, spareribs en verschillende soorten steak. Daarnaast hebben ze ook een dinerkaart, lunchkaart en drankkaart. Ze verkopen ook cadeaubonnen en zijn bevriend met andere bedrijven in Hengelo, zoals de bioscoop en een ander café. Het café is geopend van dinsdag tot zaterdag van 10:00 tot 23:00 uur, en op zondag van 12:00 tot 20:00 uur.

Wil je weten wat Eetcafé De Blauwe Engel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé De Blauwe Engel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé De Blauwe Engel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé De Blauwe Engel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Eetcafé De Blauwe Engel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé De Blauwe Engel

Bezoekers bekeken ook