Eethuis 5 Sterren

Eethuis 5 Sterren is een Restaurant gelegen aan Deldenerstraat 41 in Hengelo.

Meer informatie over Eethuis 5 Sterren in Hengelo

Eethuis 5 Sterren in Hengelo biedt online bestellingen aan. Klanten geven het restaurant 5 sterren na 192 beoordelingen. Bij bestellingen via de website of app van Eethuis 5 Sterren ontvang je een gratis blikje drinken bij besteding vanaf €20,00. Om sneller te kunnen bestellen, kun je de app downloaden voor Android. Op de menukaart staan verschillende gerechten, waaronder pide, döner, kapsalon, schotels, kip shaslick en lahmacun. Er zijn ook menu's beschikbaar, waarbij je een gerecht, aardappelschijfjes, salade, saus en een drankje kunt bestellen. Daarnaast zijn er ook pide boxen beschikbaar voor families. Het restaurant biedt ook kortingen en acties aan via de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Eethuis 5 Sterren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eethuis 5 Sterren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eethuis 5 Sterren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eethuis 5 Sterren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Eethuis 5 Sterren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eethuis 5 Sterren

Bezoekers bekeken ook