Ehair Hairstyling

Ehair Hairstyling is een Kapper gelegen aan Drienerstraat 22 in Hengelo.

Meer informatie over Ehair Hairstyling in Hengelo

Het team van Ehair Hairstyling in Hengelo zorgt ervoor dat jouw haar de aandacht krijgt die het verdient. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends en werken met de beste producten. Je kunt online een afspraak maken en vervolgens genieten van een behandeling in de gezellige salon in het centrum van Hengelo. Ehair bestaat al sinds 1992 en biedt persoonlijke aandacht, service en advies. Tijdens je behandeling kun je genieten van koffie, thee en een tijdschrift of iPad. Voor een vrijblijvend advies kun je langskomen in de salon of telefonisch een afspraak maken. De openingstijden variëren per dag, maar je kunt altijd online of telefonisch een afspraak maken.

Wil je weten wat Ehair Hairstyling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ehair Hairstyling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ehair Hairstyling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ehair Hairstyling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Ehair Hairstyling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ehair Hairstyling

Bezoekers bekeken ook