EJN Sports

EJN Sports is een Sportwinkel gelegen aan Drienerstraat 37 in Hengelo.

Meer informatie over EJN Sports in Hengelo

EJN SPORTS is een sport speciaalzaak in Hengelo met 400 m2 aan sportartikelen. Ze bieden een breed assortiment aan golf, tennis, badminton, squash en darts. Enkele aanbiedingen zijn Wilson DUO SOFT+ golfballen voor €45,00 per 24 stuks, 90% Tungsten darts van €60,00 voor €39,95 en de Winmau Blade 6 voor €59,95. Naast het aanbieden van sportartikelen, biedt EJN SPORTS ook professioneel advies en service. Ze hebben een professionele clubfitting en afslagruimte voor golfliefhebbers en ruim 30 jaar ervaring in het bespannen van rackets. De klant staat centraal bij EJN SPORTS en ze bieden persoonlijke en deskundig advies op maat.

Wil je weten wat EJN Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van EJN Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij EJN Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EJN Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar EJN Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. EJN Sports

Bezoekers bekeken ook