Electrosan Electrohandel

Electrosan Electrohandel is een Lampenwinkel gelegen aan Oldenzaalsestraat 188 in Hengelo.

Meer informatie over Electrosan Electrohandel in Hengelo

Bij ons vindt u alles voor uw verbouwing, groot of klein. Of het nu gaat om een lamp of een volledig verlichtingsproject, wij helpen u graag met de juiste keuze. Ook voor alle onderdelen voor uw was- of vaatmachine kunt u bij ons terecht, dankzij ons geautomatiseerde systeem. Wij zijn al betrouwbaar sinds 1973 en hebben onze eigen werkplaats. Bij ons staat service hoog in het vaandel en kunt u altijd bij ons binnenstappen om advies in te winnen. Onze openingstijden zijn op maandag van 13:00 tot 18:00, op dinsdag, woensdag en donderdag van 09:00 tot 18:00, op vrijdag van 09:00 tot 18:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00. Daarnaast voeren wij merken zoals Design WTA.

Wil je weten wat Electrosan Electrohandel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Electrosan Electrohandel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Electrosan Electrohandel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Electrosan Electrohandel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Electrosan Electrohandel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Electrosan Electrohandel

Bezoekers bekeken ook