ÉlégAnT Mode

ÉlégAnT Mode is een Damesmode gelegen aan Christiaan Langefeldstraat 55-2 in Hengelo.

Meer informatie over ÉlégAnT Mode in Hengelo

ÉlégAnT mode is een bekende winkel in Hengelo en omgeving die zich richt op modebewuste vrouwen. Ze willen vrouwen helpen bij het vinden van de perfect passende outfit en doen dit door persoonlijke benadering en aandacht voor de individuele modebeleving van elke vrouw. Ook partners zijn welkom in de winkel en kunnen plaatsnemen aan een gezellige tafel terwijl hun vrouw rondkijkt. Daarnaast is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste collectie door ÉlégAnT te volgen op social media of door je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat ÉlégAnT Mode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ÉlégAnT Mode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ÉlégAnT Mode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ÉlégAnT Mode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar ÉlégAnT Mode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ÉlégAnT Mode

Bezoekers bekeken ook