Elo United

Elo United is een Sportclub gelegen aan Robert Stolzstraat 45 in Hengelo.

Meer informatie over Elo United in Hengelo

Bij ELO United zijn er verschillende speel- en trainingsmogelijkheden beschikbaar. Daarnaast kunnen mensen kennismaken met badminton en ELO United door 3 gratis proeflessen te volgen. De uitslagen en standen van alle competitieteams zijn te vinden op de website. Er zijn ook verschillende nieuwsberichten, zoals de mogelijkheid om badminton uit te proberen en het kampioenschap van jeugdteam 1. ELO United is actief op social media en er is een vernieuwde opzet voor de jeugdcompetitie. Er zijn wedstrijden voor zowel jeugdteams als seniorenteams, en er zijn quick links naar de actuele wedstrijden en standen. Daarnaast zijn er verschillende wedstrijdformulieren beschikbaar. De contactgegevens van de voorzitter, secretaris, penningmeester en ledenadministratie zijn ook te vinden op de website. Het postadres van ELO United is in Hengelo, net als de twee sporthallen waarin ze spelen. Er is ook een privacy beleid van ELO United.

Wil je weten wat Elo United verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Elo United of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elo United? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elo United het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Elo United reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Elo United

Bezoekers bekeken ook