Els Sport- en Ontspanningsmassage

Els Sport- en Ontspanningsmassage is een Massagetherapeut gelegen aan Breemarsweg 189 in Hengelo.

Meer informatie over Els Sport- en Ontspanningsmassage in Hengelo

Els is een masseuse die gespecialiseerd is in sport- en ontspanningsmassage. Ze creëert een ontspannen sfeer in haar massagepraktijk, zodat haar klanten zich op hun gemak voelen. Haar doel is om mensen te helpen zich weer vrij te voelen van spierspanningen. Ze richt zich vooral op mensen die vaak last hebben van spierspanning, zoals een stijve nek of lage rugklachten, of spierpijn en krampen na het sporten. Daarnaast biedt ze ook access bars aan. Als je geïnteresseerd bent in een massage of meer informatie wilt, kun je contact opnemen met Els via haar website of telefoonnummer.

Wil je weten wat Els Sport- en Ontspanningsmassage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Els Sport- en Ontspanningsmassage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Els Sport- en Ontspanningsmassage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Els Sport- en Ontspanningsmassage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Els Sport- en Ontspanningsmassage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Els Sport- en Ontspanningsmassage

Bezoekers bekeken ook