Engbers Bags, Travel & More

Engbers Bags, Travel & More is een Lederwarenwinkel gelegen aan Nieuwstraat 67 in Hengelo.

Meer informatie over Engbers Bags, Travel & More in Hengelo

In deze tekst worden verschillende categorieën producten genoemd die verkrijgbaar zijn bij Engbers, namelijk damestassen, portemonnees, reistassen, rugzakken en laptoptassen. Daarnaast wordt vermeld dat Engbers naast een webshop ook twee fysieke winkels heeft in Enschede en Hengelo. In Enschede wordt Engbers al lange tijd gezien als een begrip in de stad, en in Hengelo wordt de winkel gekenmerkt door een ruime opstelling en natuurlijk lichtinval. Het wordt aangeraden om de actuele openingstijden en informatie van de winkels te bekijken op de website. Tot slot wordt er de mogelijkheid geboden om je aan te melden voor de nieuwsbrief van Engbers, waarbij exclusieve kortingen, goede tips en de nieuwste collecties worden aangeboden.

Wil je weten wat Engbers Bags, Travel & More verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Engbers Bags, Travel & More of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Engbers Bags, Travel & More? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Engbers Bags, Travel & More het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Engbers Bags, Travel & More reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Engbers Bags, Travel & More

Bezoekers bekeken ook