Epass-Online.nl

Epass-Online.nl is een IT-consultancy gelegen aan Waalstraat 25 in Hengelo.

Meer informatie over Epass-Online.nl in Hengelo

Epass Online is een uitgebreid ledenbeheersysteem met unieke functies en een 24/7 telefonische helpdesk. Anders dan andere systemen rekent Epass geen extra kosten per lid, per ideal betaling of per incassoregel. Het systeem is makkelijk in gebruik en kan worden aangepast aan de behoeften van verschillende branches, zoals fitness, (sport)verenigingen, zwemverenigingen, fysiotherapie praktijken, personal trainers en vechtsport. Het biedt verschillende functionaliteiten, zoals geautomatiseerde betaling en facturatie, een reserveringssysteem, ledenadministratie, kassasysteem, webshop, rapportages, abonnementen en strippenkaarten, mobiele toepassingen, trainen op hartslag, toegangssysteem, prospectopvolging, ledenportaal/app, klanttevredenheidsonderzoek, communicatie, trainingschema's, sportervolgsysteem, online formulieren, ondersteuning voor meerdere vestigingen, intake en gezondheidsformulieren, koppelingen met boekhoudsystemen, ledenbehoud en medewerkersfunctionaliteiten. De prijzen zijn afhankelijk van de staffel en er zijn geen extra kosten per lid, incasso of ideal transactie. Epass Online biedt ook een 24/7 telefonische helpdesk en een gemakkelijke overstapmogelijkheid.

Wil je weten wat Epass-Online.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Epass-Online.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Epass-Online.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Epass-Online.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Epass-Online.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Epass-Online.nl

Bezoekers bekeken ook