Eray's Barbershop

Eray's Barbershop is een Kapper gelegen aan Vuurdoornplein 8 in Hengelo.

Meer informatie over Eray's Barbershop in Hengelo

Eray's Barbershop biedt verschillende behandelingen aan, waaronder knippen voor kinderen, klassieke kapsels, overlopen, contouren, baardtrimmen en het verwijderen van oorhaar. Er is ook een speciale behandeling voor kinderen tot 15 jaar. Het team van de barbershop werkt tijdens bepaalde openingstijden en er zijn nog geen klantbeoordelingen beschikbaar. Daarnaast is er een app beschikbaar om afspraken te beheren en meldingen te ontvangen. Er is echter ook een waarschuwing dat er iets fout is gegaan.

Wil je weten wat Eray's Barbershop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eray's Barbershop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eray's Barbershop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eray's Barbershop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Eray's Barbershop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eray’s Barbershop

Bezoekers bekeken ook