Erve Groot Avest

Erve Groot Avest is een Slagerij gelegen aan Oelerschoolpad 14 in Hengelo.

Meer informatie over Erve Groot Avest in Hengelo

Erve Groot Avest is een vleesveeboerderij gelegen op het landgoed Twickel in Delden, Nederland. Op de boerderij houdt de familie Brandt het Franse ras Blonde d'Aquitaine. Het vee graast in de zomer in de wei en wordt in de winter gevoerd met eigen geteeld voer. Het vlees van de Blonde d'Aquitaine staat bekend om haar unieke kwaliteit en smaak. Het vlees wordt geslacht door een erkend slachthuis en wordt door vakmensen geportioneerd en verpakt voor de boerderijwinkel. Naast rundvlees is er ook natuurlijk varkensvlees verkrijgbaar. Daarnaast biedt de boerderij ook Bed & Breakfast mogelijkheden in hun oude boerderij in Oele. In de winkel zijn ook kaas en zuivelproducten van landgoed Twickel en Kotmans Zuivelhuuske verkrijgbaar, evenals diverse vleesschotels, worstpakketjes, gourmetschotels en borrelhapplankjes. De openingstijden van de vleesverkoop zijn op dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Wil je weten wat Erve Groot Avest verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Erve Groot Avest of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Erve Groot Avest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Erve Groot Avest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Erve Groot Avest reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Erve Groot Avest

Bezoekers bekeken ook