eSpecialisten B.V.

eSpecialisten B.V. is een IT-consultancy gelegen aan David Ricardostraat 8 in Hengelo.

Meer informatie over eSpecialisten B.V. in Hengelo

Als eSpecialisten zijn we gespecialiseerd in innovatie en digitalisering. We bieden praktische innovatieve oplossingen en begeleiden en adviseren organisaties bij de opzet, uitvoering en verbetering van de bedrijfsvoering en dienstverlening op het gebied van informatiebeleid, ICT en archivering. We ondersteunen overheidsorganisaties op verschillende niveaus en onze doelgroepen zijn bestuurders, CIO's, IT-managers, informatiemanagers, Hoofden (D)IV, business managers en archivarissen. Daarnaast zijn al onze werkprocessen gecertificeerd volgens de TUV ISO 27001-norm voor informatiebeveiliging. Met meer dan 25 jaar ervaring blijven we op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen in uw vakgebied. We kunnen uw organisatie helpen met verschillende aspecten, neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We zijn trots om te kunnen zeggen dat we ISO-27001 gecertificeerd zijn en voldoen aan de criteria voor informatiebeveiliging. Informatieveiligheid is een belangrijk onderwerp sinds de invoering van de AVG en wij nemen dit zeer serieus. We hebben te maken met gevoelige klantgegevens en het is belangrijk dat vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van bedrijfskritische informatie en gevoelige klantgegevens bij ons goed geborgd zijn. Neem contact met ons op als u op de hoogte wilt blijven van onze ontwikkelingen.

Wil je weten wat eSpecialisten B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van eSpecialisten B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij eSpecialisten B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je eSpecialisten B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar eSpecialisten B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. eSpecialisten B.V.

Bezoekers bekeken ook