Evangelische Gemeente Hengelo

Evangelische Gemeente Hengelo is een Christelijke kerk gelegen aan Slachthuisweg 1B in Hengelo.

Meer informatie over Evangelische Gemeente Hengelo in Hengelo

De Evangelische Gemeente Hengelo (EGH) is een deel van Gods Gemeente in Hengelo en omstreken. De EGH is ontstaan in 2009 uit een samengaan van de Vergadering van Gelovigen en bezoekers van de Evangelische Gemeente Enschede die in Hengelo en Borne of omstreek wonen of woonden. De gemeente heeft als doel om op een aanstekelijke wijze vorm en inhoud te geven aan het gemeente-zijn. Voor meer informatie kun je terecht op de website van de Evangelische Gemeente Hengelo. Het jaarthema voor 2023 is nog niet bekendgemaakt. De diensten vinden elke zondag om 10.00 uur plaats op de Slachthuisweg 1B in Hengelo.

Wil je weten wat Evangelische Gemeente Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Evangelische Gemeente Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Evangelische Gemeente Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evangelische Gemeente Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Evangelische Gemeente Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Evangelische Gemeente Hengelo

Bezoekers bekeken ook