Expert L. E. C. B.V.

Expert L. E. C. B.V. is een Elektronicawinkel gelegen aan Deldenerstraat 195 197 in Hengelo.

Meer informatie over Expert L. E. C. B.V. in Hengelo

Bij Expert Hengelo kunt u terecht voor advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het juiste product. Ze hebben een breed assortiment aan producten, van Airfryers tot Amerikaanse koelkasten. Ze bieden ook productdemonstraties aan en organiseren demodagen waar u diverse producten kunt uitproberen. Daarnaast hebben ze een bezorgservice en installatieservice, waarbij ze ook oude apparatuur meenemen en verantwoord recyclen. Als er iets stuk gaat, kunt u gebruik maken van de reparatieservice. Expert Hengelo is ook een officiële dealer van Jura, Smeg, SodaStream en Solis. Ze hebben een goede klantenservice en klanten zijn over het algemeen tevreden met hun aankopen. Daarnaast bieden ze ook reparatie- en onderhoudsservices aan en kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties. U kunt Expert Hengelo vinden in Hengelo, maar Expert is een landelijke winkelketen met meer dan 140 winkels in Nederland.

Wil je weten wat Expert L. E. C. B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Expert L. E. C. B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Expert L. E. C. B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Expert L. E. C. B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Expert L. E. C. B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Expert L. E. C. B.V.

Bezoekers bekeken ook